lunes, 30 de abril de 2007

WIKI

Coneixeu el significat d'aquesta paraula "wiki"?

Podríem definir-la com... "un diccionari interactiu". Per qué? És un recurs informàtic, una pàgina web que te una gran variabilitat d'informació sobre el tema que vos agradaria saber. Al mateix temps que busques informació, també pots aportar idees que conegues i afegir-les, i per altra part pots modificar la informació existent. i...


Hem fet la nostra aportació!!

Hem trobat un tema que ens pareixia interessant al manual de la clase de Noves Tecnologies de la Informació, EL SO COM A MITJÀ D'EXPRESSIÓ I COMUNICACIÓ, i hem fet la nostra aportació, per que futurs mestres com nosaltres la puguen utilitzar per a informar-se sobre aquest tema.

Aquí ho teniu:

El so com a mitjà d'expressió i comunicació



La comunicació com activitat que permet la relació entre les persones
i per a l'intercanvi d'informació, es compartida per tant,
per l'educació com pels mitjans que utilitzen el so.
Podem dir que la comunicació es així mateix la raó de ser de l'expressió,
necessitat natural de comunicar.




Les tecnologies de la informació faciliten les diverses maneres de representació: verbal, musical, sonor, etc. D'aquesta manera podem transmetre un missatge
per mitjà de múltiples sons, paraules i efectes.




En definitiva, l'expressió es un procés creatiu que posa en funcionament els mecanismes de transformació i de cerca de noves possibilitats amb la intenció de comunicar.




Aquesta informació molt més ampliada, la podeu trobar en el seguent enllaç:
http://ca.wikipedia.org/wiki/So






Com a última reflexió...


WIKI pot ser un recurs molt interessant per a treballar-lo a l'aula. Hui en dia internet, les pàgines web com els "cercadors", són un del recursos més utilitzats per a la cerca d'informació. Es barreja la possibilitat d'INFORMAR-TE i d'INFORMAR.


Per això si ens centrem en aquest aspecte, podem utilitzar-lo com a un progrés d'informació d'algun tema. per altra part, també es pot utilitzar per a fer treballs en grups sense haver d'estar al mateix temps davant l'ordinador.


Has de tindre en compte que igual que poses tu informació, els demés també poden entrar i modificar o afegir informació. Així que pots fiar-te més o menys, però quasi sempre et donarà informació molt interessant i vertadera sobre qualsevol tema.
El nostre tema... també el trobem en WIKI!!

1 comentario:

Anónimo dijo...

Aquesta definició realitzada per les companyes ens ha paregut realment interessant i al mateix temps sintetitzadora de la idea que vol transmetre.
Finalment hem de dir que compartim totalment la definició pròpia que han fet de la paraula 'WIKI'.

Salutacions. Que vagen bé els examens!!!!!.